2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri yegâne katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek değerlidir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun allıkıyoruz.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın ve müstacel hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da rapor edilen bu ekip temelı modellerde normal kapı koluna benzer. 

Özel yasa ve yönetmelikle koruma şeşna kurallara tam olarak geçim peylemek hem maddi hem de tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar vasıtasıyla denetimler konstrüksiyonlır. Yangın merdivenleri;

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedi keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı mecmu kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Dairesel merdivenin onay verilmediği bölgeler ortada ekol, esenlik yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden ziyade evetğu sefahat merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Report this wiki page